DermaPen 4


DermaPen 4 - en medisinsk behandling for dine hudproblemer og fine linjer. 

Vi hjelper deg med behandling for rød og sår hud, rosacea, og acnearr. Vi kan også tilby DermaPen behandling mot rynker og fine linjer. Har du strekkmerker etter fødsel eller vektøkning- tap, da kan DermaPen hjelpe deg å gjøre arrene dine mindre synlige, og gjennoppbygge huden slik at strekkmerkene blir mindre og svakere. Har du røykemunn, slapp hud og har huden mistet sin spenst og glød - vi er sertifiserte DermaPen behandlere og sørger for at du får den beste behandlingen tilpasset din hud. 

DermaPen stilles inn etter hvilke type medisinsk behandling du har behov for. Vi treffer deg gjerne for en konsultasjon og vurdering av behandlingsform. 

- VELKOMMEN SKAL DU VÆRE -

DermaPen er en avansert form for microneedling som øker hudens kollagenproduksjon! DermaPen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling! En behandling med DermaPen kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, men med mye mindre bivirkninger og kortere langt kortere tilhelingstid. Behandlingsmetoden er og mer effektiv enn f.eks milde peelinger.

Ved å lage mikroskopiske kanaler i huden fraktes næringsstoffer ned i porene, og cellene får næring i et omfang de ellers ikke ville fått. Dette øker produksjonen av kollagen og elastin som er to svært viktige proteiner for huden. Kollagen er det rikeste protein i hele kroppen. Det er ansvarlig for å holde muskler, skjelett, bindevev og ikke minst, hud, sammen. Men det er én hake. Og det er at det er dette proteinet som «holder oss unge». Etter som kollagenproduksjonen går ned, noe den begynner med etter fylte 20 år, vil de naturlige alderdomstegnene sakte, men sikkert gjøre sin entré. Elastin sørger på sin side for at strukket eller klemt hud kommer tilbake til sin opprinnelige posisjon.

DermaPen 4

Kliniske fordeler med dermapen:

 • Stimulerer kroppens evne til å behandle, fornye og hele seg selv.
 • Behandler flere kliniske hudsymptomer.
 • Effektive behandlinger uten smerten, varmen og rekonvalesenstiden som fraksjonelle lasere medfører.
 • Innovative teknikker for øyne, lepper, ører, hodebunn, kropp og genitalier.
 • Øker absorberingen av hudpleieprodukter.
 • Gir en forbedring av kombinasjonsterapier som f.eks. kjemisk peeling / pensling.

Denne behandlingen skal ikke tas av de med:

 • Betente akne
 • Betennelse i huden
 • Eksem
 • Rosacea
 • Gravide/ammende
 • Nedsatt immunforsvar

DermaPen 4 - medisinsk hudbehandling

Hvordan ser huden ut etter endt behandling med DermaPen?

Mange opplever rødme, dette går over av seg selv etter kun få dager. De med dypere arr, kan oppleve litt sårhet og rødme i huden på lik linje med solforbrenning. Dette går også over etter et par dager, men vil avhenge litt av hvor dyp behandling man gjør, og hvor sterkt huden reagerer. 

DermaPen penetrerer huden ca. 90 ganger i sekundet, og har en justerbar nåledypde som stilles inn alt etter hvilken type behandling som skal gjennomføres. 

Vi er autoriserte DermaPen-behandlere og gir deg den bedste behandlingen tilpasset dine behov.