CryoPen O


Har du plager med som flekker, utvekster eller vorter? Vi hjelper deg og gir deg en smertefri og rask behandling som virker. Inne medisinsk behandling for utvekster og flekker, brukes Cryopen verden over.  Er du i tvil om vi kan hjelpe deg så kontakt oss for en konsultasjon. Du kan være trygg på vår kunnskap. 

-  VELKOMMEN SKAL DU VÆRE -

Hva er Cryopen?

Behandling med CryoPen er en ikke-kirurgisk metode som raskt fjerner vorter og andre uønskede hudlesjoner helt smertefritt.

Cryopennen bruker en presis stråle med iskald nitrogengass. Tuppen av Cryopennen holder en temperatur på minus 89 grader. Når gassen treffer det aktuelle hudområdet skjer det et raskt temperaturfall. Dette bidrar til å krystallisere væskeinnholdet i cellene slik at hudcellene dør og utveksten forsvinner. Pigmentflekken blir brunere i noen dager før den faller av og du blir som ny i huden.

Behandlingen tar kun noen få sekunder og i løpet av den tiden behandles og fjernes ulike godartede hudforandringer som:

 • Pigmenteringer/aldersflekker
 • Vorter
 • Kirsebærangion
 • Skintags
 • Pigmenteringer/aldersflekker (hånd)
  Pigmentflekken blir brunere i noen dager før den faller av og du blir som ny i huden.
 • Vorter (fot, hånd, kropp)
  Hånd og kroppsvorter faller vanligvis av i løpet av få uker (resultatene kan variere)

Cryopenn- behandling er rask, smertefri, og har ingen nedetid.

Bilde viser typisk eksempel på skintags - de sitter oftes på hals, i bh-linjen, under armene og i nakken
Bilde viser typisk eksempel på skintags - de sitter oftes på hals, i bh-linjen, under armene og i nakken

Vi utfører primære sykepleieoppgaver, og er opptatt av seriøsitet og kvalitet i det arbeidet vi gjør. Det er viktig for oss at våre klienter føler seg ivaretatt og har en god opplevelse. Behandlingene vi tilbyr er satt sammen av erfaring og kunnskap vi har tilegnet oss som sykepleier gjennom mange år. Vi er hele tiden opptatt av å holde oss oppdatert faglig med kurs- og videreutdanning. 

-Velkommen skal du være-

Cryopen O

Frys bort uønskede hudutvekster

CryoPen er en rask og smertefri behandling som bruker ekstrem kulde, såkalt kryoterapi for å fjerne stilkvorter, vanlige vorter, fotvorter, kirsebærangiomas, arr, milier og hyperpigmentering.Behandling med CryoPen er en ikke-kirurgisk metode som raskt fjerner vorter og andre uønskede hudlesjoner helt smertefritt.


Cryopennen bruker en presis stråle med iskald nitrogengass. Tuppen av Cryopennen holder en temperatur på minus 89 grader. Når gassen treffer det aktuelle hudområdet skjer det et raskt temperaturfall. Dette bidrar til å krystallisere væskeinnholdet i cellene slik at hudcellene dør og utveksten forsvinner. Kulden penetrerer 1 mm på 5 sekunder, så en stilkvorte på 2 mm vil ta 10 sekunder å behandle.

Dette bør du vite

 • Ingen nedetid
 • Raskt og smertefritt
 • Fryser bort uønskede hudlesjoner